Work
Team
Studio
Close
Wood Group Mustang
Location
Houston, TX
Year
2015
Type
Landlord Services
Size
11,900ft²

Working from a plan proposed by another architect, Inventure teamed with Wood Group Mustang to maximize the layout of the new reception area, access to the training rooms and entry to the cafeteria and coffee shop. 

The coffee bar was designed to be reminiscent of a neighborhood coffee shop and the warm color palette gives the space a calm, comfortable feel.
The color palette incorporated the colors of the Wood Group Mustang logo, creating a clean space with vibrant accents of color. Brightly painted walls allow the light to travel into the dining area and colored panels in the ceiling add drama and noise reduction to the space.
An additional corridor was added to allow direct access to the new training rooms from the lobby reception area. Based on the traffic flow from the other buildings in the complex, the formal entry was relocated to the south side of the building.
Upon study, we proposed relocating the reception desk and changing the entry to the cafeteria to preserve the building’s security and increase employee circulation.