Work
Team
Studio
Close
Veriforce
Location
Houston, TX
Year
2017
Type
Corporate Interiors
Size
13,173ft²

Veriforce, a leading compliance software provider, selected Inventure Design to create their new space in The Woodlands, TX. Veriforce had recently developed new brand graphic standards, and needed Inventure’s assistance in integrating them into the overall design. Inspiration for the space was taken from the shapes and colors in their new logo. Veriforce’s specific brand Pantone colors were used throughout the space. The design featured a large training room that opens into the break room, and can also serve as event space. A significant amount of glass was used in order to maximize light throughout the office. The end result was a bright and bold space that ensures company efficiency.

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipisicing elit, sed do eiusmod tempor incididunt ut labore et dolore magna aliqua.
Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipisicing elit, sed do eiusmod tempor incididunt ut labore et dolore magna aliqua.