Work
Team
Studio
Close
Memorial Hermann Greater Heights
Location
Houston, TX
Year
2016
Type
Healthcare
Size
29,360ft²

With noticeable changes in the surrounding community, Memorial Hermann Greater Heights led a hospital re-branding initiative that included new healthcare services and improved facility aesthetics. The renovation of the Medical Surgery Patient Floors included nurse stations, waiting rooms, support areas and 55 patients rooms on two-floors. Inventure created a cohesive look that would be a part of the hospital’s brand while also providing an updated aesthetic for their patients. The design complimented the hospital’s finish standards with new furniture and fresh art. The result of the renovation was a lighter, brighter, more functional and healing environment for patients. The new look of the patient floors has elevated patient satisfaction through perceived cleanliness and improved patient-to-staff communication. The renovated spaces have received industry recognition and have improved the hospital’s outcome.

The renovated spaces have received industry recognition and have improved the hospital’s outcome.
The new look of the patient floors has elevated patient satisfaction through perceived cleanliness and improved patient-to-staff communication.