Work
Team
Studio
Close
Enverus
Location
Houston, TX
Year
2019
Type
Corporate Interiors
Experiential Design
Size
19,089ft²

Inventure was tasked to create a space that reflected the Enverus brand in unexpected ways.

 

Enverus, an oil and gas technology company, partnered with Inventure to create an office space that would reflect their brand and update the way their employees work with a cost-conscious approach.

The focus of the space was the break room that would be used throughout the day—not just during the lunch hour. Large family-style tables as well as smaller, four-person tables were utilized to give employees spaces for informal breakout meetings as well as alternate workspaces during the day. A ping pong table and large TVs were added for recreation and downtime between work cycles.
Open ceiling areas painted Enverus green were used to signify important spaces throughout the plan—the entryway, breakroom and collaboration areas. By using a blended approach to the design, the team was able to identify important areas and assign more of the budget to those spaces. With this approach, the team was able to infuse the space with a higher level of design in the spaces that mattered most to Enverus.