Work
Team
Studio
Close
CHI St. Luke's Physicians' Lounge
Location
Houston, TX
Year
2014
Type
Healthcare
Size
430ft²

This project required the conversion of an existing 430 sf shell space into a lounge area for the physicians of Baylor St. Luke’s Medical Center. The client requested that the room provide the physicians a space that offered a grab-and-go refreshment service, dining area, workstations and sitting area. Through lighting and carefully selected furniture and finish elements, the space was transformed into a comfortable yet stylish lounge that offered the physicians a place of respite and refreshment.

Through lighting and carefully selected furniture and finish elements, the space was transformed into a comfortable yet stylish lounge that offered the physicians a place of respite and refreshment.