Work
Team
Studio
Close
American Sinus Institute
Location
Houston, TX
Year
2015
Type
Healthcare
Size
5,052ft²

The project consisted of a new medical office in Houston for the American Sinus Institute with a design that emphasized elements from their revised logo, while also creating an airy and fresh atmosphere to suit their specialty type of care. Twisted resin panels in the front waiting area and nurse stations support the continual theme of free flowing air. In using a palette consisting of earth tones, Inventure created a space that is calm, warm and inviting for the client’s patients to feel relaxed before a procedure. The design also complimented the staff’s work flow to increase efficiency.

In using a palette consisting of earth tones, Inventure created a space that is calm, warm and inviting for the client’s patients to feel relaxed before a procedure.
The design also complimented the staff’s work flow to increase efficiency.